integrame
 
 

POEZIE

Frumoasa artă a limbajului, poezia este muzica și chipul sufletelor mari și sensibile, este însăşi viaţa. Poezia e umbra şi lumina, curcubeul de după ploaie, împărtășanie în orele de tihnă, act de credință, sfâșiere lăuntrică, armonie, uimire, veșmântul în care ne îmbracăm iubirea.

Poezia înseamnă dimineață și noapte, zbor spre stele, unduirea valurilor la adierea tandră a vântului, supunere sau răzvrătire, testament de credință. Poezia nu cere, poezia e generoasă, ea dă alinare sufletelor.

Uneori nevoia de poezie este atât de mare încat ne recunoaștem în ea ca și cum am fi noi autorii.

Poeții sunt acei oameni rari care prin scrierile lor nu se pierd în adâncul uitării, ei nu trăiesc într-un anume moment al istoriei, căci prin poezie, ating nemurirea.

Citiți-i în această aplicație pe Eminescu, Minulescu, Nichita, Coșbuc, Labiș, Arghezi, Alecsandri, Goga, Bacovia, Topârceanu, Blaga și mulți alții, mari poeți ai neamului și veți descoperi adevărurile vieții și implicit pe voi.

Această versiune include peste 1400 de creaţii precum și biografiile autorilor.

“Poezia este doar dovada vieţii. Dacă viaţa arde bine, poezia este cenuşa.” – Leonard Cohen

 

 

promo poza poezie
 
 
promo poza poezie3

 
  • Felicitari, o aplicatie excelenta! Rugaminte e a aduce in aplicatie cati mai multi poeti, cat mai multe poezii. O grafica frumoasa, o idee excelenta!

    AppStore review
  • Excelentă aplicație, bază de date destul de cuprinzătoare și în expansiune. Merită prețul!

    AppStore review
  • Rar am vazut o aplicatie pentru iubitorii de cultura , dar aceasta este incredibila , atatia autori celebri in aceasta aplicatie ! Merita 5 stele fara indoiala!

    AppStore review